10933 LEGO DUPLO Torenkraan & Bouwterrein

  • Aantal stukjes: 123
  • Thema: Voertuigen (LEGO)
  • Submerk / Thema: DUPLO

Productbeschrijving

Kleine bouwvakkers kunnen dagenlang aan de slag met alle activiteiten en functies op deze bouwplaats. Met een grote bulldozer, een minibulldozer, een kiepwagen, een graafmachine en een kraan kunnen peuters en ouders samen materialen aanvoeren, een toren bouwen en het puin van de straat vegen. En wanneer het tijd is om te schaften, kunnen de bouwvakkers zelfs even langs de hotdogkraam op de bouwplaats!

• De LEGO® DUPLO® Construction Torenkraan & Bouwterrein (10933) speelset omvat een drukke bouwplaats boordevol leuke voertuigen, spannende activiteiten en diverse personages: volop inspiratie voor allerlei rollenspellen en de ontwikkeling van vaardigheden. 

• Inclusief 5 moderne figuren en 4 voertuigen – een grote bulldozer, een minibulldozer, een kiepwagen, een graafmachine en een kraan – met een heleboel coole functies, zoals een bulldozer met Duwen en rijden-frictiemotor die vanzelf vooruit rijdt als je hem duwt en weer loslaat, geluiden, lichten en een werkende lier. 

• De lichten en geluiden brengen de drukke bouwplaats tot leven wanneer kinderen het toiletgebouw op zijn plaatsen tillen met de kraan, materialen aanvoeren en het puin van de straat ruimen. En wanneer het tijd is om te schaften, komt de hotdogkraam goed van pas! 

• Als je op zoek bent naar het beste speelgoed voor de ontwikkeling van je peuter, dan zit je zeker goed met dit bouwplaatsspeelgoed boordevol leuke functies. Het heeft alles wat een kleine bouwvakker van 2 jaar of ouder zich maar kan wensen in een handzame, functionele graafmachineset. 

• Het hoofdgebouw met de kraan erop is ca. 40 cm hoog, 20 cm breed en 25 cm diep. Perfect voor fantasierijk speelplezier op grote schaal, met onderdelen die de ideale afmetingen hebben om te worden opgepakt en geplaatst door kleine handjes. 

• Het spel wordt gevoed door de fantasie van kinderen; de lichten en geluiden worden gevoed door 3 LR41-knoopcelbatterijen en 3 LR44-knoopcelbatterijen, die allemaal zijn inbegrepen in de set. 

• Dankzij de duidelijke en eenvoudige instructies kunnen ouders en kinderen optimaal gebruikmaken van alle functies van deze veelzijdige speelset vanaf het moment dat ze de doos openen. 

• De LEGO® DUPLO® speelsets zijn ontworpen om peuters eindeloos te vermaken, stimuleren en inspireren met herkenbare omgevingen, leuke personages en peutervriendelijke onderdelen. 

• LEGO® DUPLO® bouwsets kunnen gemakkelijk door kleine vingertjes worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald, omdat ze voldoen aan de hoogste industrienormen – en dat is al zo sinds 1969. 

• De LEGO Groep gooit, verhit, plet, draait en analyseert de stenen en onderdelen van de LEGO® DUPLO® speelsets om er zeker van te zijn dat al het speelgoed voor jonge bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Productspecificaties

Aantal stukjes 123 Stuks
Merk LEGO
Materiaal Plastic
Submerk / Thema DUPLO
Thema Voertuigen (LEGO)
Batterijen 9 x Knoopcel (inbegrepen)
Bestelcode 01542967
Barcode 5702016618228
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Artikel nummer 10933

Champie the mascot Reviews

4.5 op 5 / 5
9 Reviews
  • 5/5

    Uitgebreide set voor veel speelplezier

    DeWe88 | 13 juli 2021

    Onze zoontjes van drie en 6 jaar hadden al veel duplo in huis waar ze veel mee speelden, maar toch waren ze door het dolle toen ze de doos met het bouwterrein zagen. Meteen werd de set in elkaar gezet, dit was nog wat moeilijk voor de twee jongste jongens van net drie jaar, maar hun broer van zes kon er prima bij helpen. Daarna kon het spelen beginnen, en na twee weken wordt er nog elke dag met deze duplo gespeeld. De voertuigen (bulldozer, kiepwagen en graafmachine) zijn favoriet. De kiepwagen omdat deze (in tegenstelling tot een andere kiepwagen die we hebben) echt kan kiepen, en de andere voertuigen omdat deze een sirene met echt licht en verschillende geluidjes hebben! De toren op de bouwplaats is erg leuk, er kan onderdoor gereden worden en de hijskraan kan echt hijsen doordat de haak een dopje heeft waar andere duplostenen aan kunnen blijven hangen. Natuurlijk is de steen met gekleurd licht erin een hele leuke toevoeging, vooral als het wat donkerder is in de kamer. Bij deze set zitten veel verschillende poppetjes, waarvan 2 vrouwelijke, een schilder en een bouwvakker, dat is een leuk detail! De set is van dezelfde degelijke kwaliteit als wij van andere duplo sets gewend zijn, onze jongens zullen nog heel veel plezier van de bouwplaats hebben!

  • 4/5

    veel bouwplezier

    leila ds | 13 juli 2021

    Hier was het alvast heel wat plezier met de speelset. Snel snel de doos opendoen en alle zakjes open om het speelgoed in elkaar te steken. Wel hadden we gedacht dat er wat meer of groter speelgoed in ging zitten. De inhoud ten opzichte van de grootte van de verpakking misleidend. De torenkraan en andere gebouwtjes in elkaar steken is een fluitje van een cent. Alles zit per soort verpakt en je hebt eigenlijk geen handleiding nodig om alles in elkaar te steken. De torenkraan was het grootste succes voor ons oudste zoontje van 4 en de auto's dat van ons jongste die bijna 2 jaar oud is. Het speelgoed beantwoordt ook aan de verwachtingen waar duplo voor staat: veilig, kindvriendelijk, eenvoudig, geweldige kleuren en talloze combinaties mogelijk. Je kan blijven constructies maken. Ons jongste zoontje vond het geweldig de torenkraan omver te gooien, dit tot frustratie van de oudste. De lichtjes op de vele voertuigen en de torenkraan zijn heel leuk. De geluiden die de voertuigen maken zijn ook tof. Bij de torenkraan kan je het lichtje ook doen veranderen van kleur! Dit is de eerste Duplo set die we ooit in huis haalden. Ik vind enkel de prijs van de set wat hoog gezien de hoeveelheid stuks voor die prijs wat weinig is.

  • 5/5

    Super uitgebreide speelset

    Zillah88 | 13 juli 2021

    Op een regenachtige dag werd deze mega doos geleverd. Mijn zoontje van 4 schreeuwde heel blij: “dit meen je niet?!” en mijn dochtertje van 2 was al begonnen met het openmaken van alle zakjes. Met een beetje hulp van ons hadden we het bouwterrein en de wagens zo in elkaar. Ondertussen ging mijn dochter op ontdekkingstocht hoe alles zo snel mogelijk weer gesloopt kon worden. Dit tot grote irritatie bij mijn zoontje, maar na dat hij had gezien hoe alles ongeveer in elkaar hoorde te zitten had hij het ook zo weer in elkaar gezet. De doos is goed gevuld met mooie kleurtjes en verschillende maatjes stenen. Ook zitten er veel poppetjes en wagens bij. Wat wij zelf erg geinig vonden was het toilet en de hotdog kraam. Ook de kindjes vonden dit heel erg grappig. Er zitten meerdere boekjes in met instructies. Voor een 4 jarige is dit prima na te bouwen (met een klein beetje hulp, want ze kunnen nogal ongeduldig zijn..) maar voor mijn dochtertje was dit echt nog te moeilijk, zij is meer van het stapelen en slopen.

Anderen bekeken ook

10933 LEGO DUPLO Torenkraan & Bouwterrein

10933 LEGO DUPLO Torenkraan & Bouwterrein

Adviesprijs  129,99
 104,99
Je bespaart 19%
Tijdelijk uitverkocht

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy