41250 LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno-rif

  • Submerk / Thema: Trolls
  • Merk: LEGO

Productbeschrijving

Welkom bij een muzikaal onderwateravontuur voor fans van Trolls! Kinderen zullen het geweldig vinden om hun favoriete scènes uit de film na te spelen met het LEGO® Trolls World Tour Dansfeestje op het Techno-rif. Ze kunnen een dj-booth en podium maken en de zeemeermin vervolgens op het hartvormige rif zetten om haar te laten rondtollen. Er is zelfs een cool vilten hart en een glijbaan waar de zeemeermin en haar octopusvriendje gebruik van kunnen maken. 

Ontdek een wereld vol fantasie Kinderen zullen het geweldig vinden om deze coole set te bouwen en vervolgens hun favoriete scènes uit de Trolls World Tour film na te spelen. Deze bouwsets bevatten speelgoedaccessoires om te verzamelen, figuren en leuke haardecoraties waarmee kinderen de wereld van de Trolls tot leven kunnen laten komen. Er is zelfs afneembaar trollenhaar dat kinderen kunnen versieren met leuke accessoires. En met de zoom- en draaifuncties in de digitale Instructions PLUS kunnen ze nog meer bouwplezier beleven. 

Productspecificaties

Merk LEGO
Materiaal Plastic
Submerk / Thema Trolls
Bestelcode 01512229
Barcode 5702016616767
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Artikel nummer 41250
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar, wees de eerste om er ééntje te schrijven.

Schrijf een review

Anderen bekeken ook

41250 LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno-rif

41250 LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno-rif

 17,99
Tijdelijk uitverkocht

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy