5379 Glazenwasser

  • Merk: PLAYMOBIL

Productbeschrijving

Vuile ramen? Geen probleem. Met je emmer en poetsmateriaal maak je alles weer terug schoon! "De glazenwasser krijgt een dringend telefoontje: Hij moet snel komen, want de ramen van het gebouw zijn vies. Hij staat voor het gebouw dat echt metershoog is! Gelukkig heeft hij zijn touw met zuignap mee. Zo kan hij veilig aan zijn opdracht beginnen. Met de emmer rond zijn middel en met zijn poetsmateriaal in de hand, maakt hij alle ramen schoon. Na een paar uurtjes, blinken de ramen als nooit tevoren!

○ Special plus 

○ Met poetsmateriaal en touw met zuignap

○ 1 mannelijk speelfiguur

○ Opbouwtijd: Ca. 2 minuten


PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Productspecificaties

Merk PLAYMOBIL
Materiaal Plastic
Bestelcode 01157536
Barcode 4008789053794
Leeftijd Van 4 jaar tot 10 jaar
Artikel nummer 5379
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar, wees de eerste om er ééntje te schrijven.

Schrijf een review

Anderen bekeken ook

5379 Glazenwasser

5379 Glazenwasser

 1,00
Actie
Tijdelijk uitverkocht

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy