70376 Mijn kapsalon

  • Submerk / Thema: PLAYMOBIL Citylife
  • Merk: PLAYMOBIL

Productbeschrijving

Het is weer eens tijd voor een nieuwe look en dus ook voor de moderne kapsalon. De vriendelijke kapster kent altijd de nieuwste kapseltrends en heeft de beste make-uptips. "Ga eerst maar eens lekker zitten", zegt de styliste tegen de klant. Daarna wordt het kapsel uitgebreid besproken. De haren worden niet alleen geknipt, maar ook gekleurd. Maar de nieuwe look moet natuurlijk wel bij de klant passen. Geen probleem voor deze ervaren vakvrouw. Ze gaat meteen aan de slag!
De kapsalon is voorzien van meerdere rekken voor pruiken, hairextensions en make-up alsook een kappersstoel met bewegelijke leuning, een toonbank en een verrijdbaar bijzetkastje. Voor het schoonmaken van de salon worden een bezem, handveger en blik meegeleverd. Met de stickers kunnen de binnen- en buitenwanden van de winkel steeds weer opnieuw worden gedecoreerd. De kapsalon kan perfect met andere gebouwen uit de serie City Life worden gecombineerd.

Productspecificaties

Merk PLAYMOBIL
Materiaal Plastic
Submerk / Thema PLAYMOBIL Citylife
Bestelcode 01517798
Barcode 4008789703767
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Artikel nummer 70376
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar, wees de eerste om er ééntje te schrijven.

Schrijf een review

Anderen bekeken ook

70376 Mijn kapsalon

70376 Mijn kapsalon

 43,99
Actie
Tijdelijk uitverkocht

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy