75257 Millennium Falcon

  • Aantal stukjes: 1351
  • Thema: Voertuigen (LEGO)
  • Submerk / Thema: Star Wars

Productbeschrijving

Ga met Finn, Chewbacca, Lando Calrissian, Boolio, C-3PO, R2-D2 en D-O mee op reis door het universum aan boord van de legendarische Millennium Falcon. Net als in Star Wars: The Rise of Skywalker heeft deze versie ooit betere tijden gekend, maar hij doet de Kessel Run nog steeds binnen 12 parsecs... hopelijk. Dus breng de laadklep omhoog, ga achter de knoppen zitten en bereid je voor op een avontuurlijke LEGO® Star Wars™ reis!

Aanbevolen leeftijd:

Vanaf 9 jaar

Inclusief:

7 LEGO® Star Wars™ personages: Finn, Chewbacca, C-3PO, Lando Calrissian en Boolio minifiguren, plus R2-D2 en D-O LEGO droidfiguren

Set bestaat uit:

Een draaiende geschutskoepels boven en onder (in de onderste kunnen 2 minifiguren), 2 wapens met veermechanisme, een laadklep die omlaag kan worden gebracht en een cockpit met ruimte voor 2 minifiguren. 

Afmetingen:

14 cm hoog, 44 cm lang en 32 cm breed

Productspecificaties

Aantal stukjes 1351 Stuks
Merk LEGO
Materiaal Plastic
Submerk / Thema Star Wars
Thema Voertuigen (LEGO)
Bestelcode 01420937
Barcode 5702016370799
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Artikel nummer 75257
Opgepast, verstikkingsgevaar! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Champie the mascot Reviews

4.5 op 5 / 5
11 Reviews
  • 3/5

    ?

    lander | 13 juli 2021

    ik wil wel eens zien hoe het er van binnen uitziet

  • 4/5

    Mooie set

    Cinnie85 | 13 juli 2021

    Fijne set voor de jongen en oude starwars fans. Mijn zoon van 8 jaar heeft de set zonder al te veel moeite in elkaar gezet. Hij heeft er uren speelplezier van gehad..

  • 5/5

    Waanzinnig gaaf ruimteschip.

    Sammy | 13 juli 2021

    Het LEGO Star Wars Millennium Falcon ruimteschip is zowel voor kinderen als volwassenen. Ik heb hem samen met mijn zoontje van 11 jaar gemaakt. We hebben er ruim 3 dagen over gedaan. Hij lijkt klein maar dat is hij niet, het is echt een pronkstuk in ons huis. Maar je kunt er ook echt mee spelen en geweldige scènes naspelen uit de Star Wars film The Rise of Skywalker met minifiguren Finn, Chewbacca, Lando Calrissian, Boolio, C-3PO, R2-D2 en D-O. Onder het dak zit een compleet ingerichte binnenruimte met superveel kleine details. Je raakt niet uitgekeken zoveel extra's: draaiende geschutskoepels onder en boven, twee wapens die echt kunnen schieten, een laadklep die omlaag kan worden gebracht en een cockpit die open kan met ruimte voor twee minifiguren. De kwaliteit is zoals we van Lego gewend zijn, altijd top ! Keurig verzorgd in 10 zakken. Het boek met de werkwijze is super duidelijk. Wij vonden het echt gezellig om hem samen te bouwen, maar mijn zoontje had hem ook makkelijk alleen kunnen maken. Als je Star Wars fan bent moet je deze Lego set zeker hebben !

Anderen bekeken ook

75257 Millennium Falcon

75257 Millennium Falcon

 169,99
Tijdelijk uitverkocht

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy