Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

  • De overeenkomst tussen TOYCHAMP en u als koper komt tot stand op het moment dat u een bestelling plaatst op de TOYCHAMP webshop, waardoor u de  door TOYCHAMP gestelde voorwaarden accepteert en daaraan voldoet. Het ontbreken van een gewone handtekening doet niet af aan de verbindende kracht van het aanbod en de aanvaarding daarvan.
  • TOYCHAMP behoudt zicht het recht om een bestelling te weigeren of aan extra voorwaarden te onderwerpen zoals bij grote orders, bestellingen door minderjarigen, onvolledige bestelprocedures of problemen bij vorige orders.
  • ToyChamp is een retailbedrijf en richt zich op verkoop aan particulieren. Indien u meerdere stuks van een product aankoopt, behoudt ToyChamp zich het recht om minder stuks te leveren dan bestelt, uiteraard met terugbetaling van de niet geleverde producten
  • TOYCHAMP bevestigt altijd de aankoop per e-mail. Wanneer er nog geen bevestigingsmail is verstuurd is de overeenkomst nog niet van kracht.
  • De verkoper blijft eigenaar van alle goederen tot op het ogenblik van volledige betaling.
  • Om een veilige online betaling en de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld met SSL technologie over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig.
  • In geval van niet tijdige betaling is TOYCHAMP bevoegd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of (verdere) levering op te schorten tot het moment waarop de u de betalingsverplichtingen volledig bent nagekomen.
  • De Algemene Voorwaarden en de bevestigingsmails worden steeds opgemaakt in de taal van de website.
  • Betaling van producten gekocht bij TOYCHAMP geschiedt uitsluitend vooraf via de voorgestelde betaalmiddelen; Bancontact., Visa of Mastercard, Afterpay (mits toeslag van € 1,75) en PayPal (mits toeslag van € 1,75). Afterpay en Paypal worden alleen aangeboden voor bestellingen onder € 99,95
  • AfterPay voert voor toychamp.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.
Afterpay - Achteraf betalen Afterpay - Achteraf betalen
Bancontact Bancontact
Mastercard Mastercard
Visa Visa