Barbie

Barbie banner

Barbie

Barbie is nog altijd razend populair. Met diverse thema's gegrepen uit het dagelijks leven blijft Barbie nog altijd zeer gewild bij de kinderen.

Als astronaut, dierenarts, prinses, piloot, surfer of president doet Barbie al generaties lang kinderen dromen en grenzen verleggen! Barbie geeft het goede voorbeeld en moedigt creatieve geesten aan om hun dromen waar te maken en te worden wie ze willen zijn. Met de Barbiecollectie wordt jouw kind eindeloos geïnspireerd nieuwe fantasieën tot werkelijkheid te brengen. 

Scroll snel door de meest populaire Barbie producten van het moment


Ontdek hier de volledige Barbie collectie bij ToyChamp


Nieuw bij ToyChamp: Barbie Cutie Reveal Jungle SeriesMeer over Barbie

Na de lancering van de eerste Barbiepop op 9 maart 1959, blijft de Barbie van Mattel nog steeds razend populair! 

Ruth Handler, de bedenker van Barbie had een duidelijke visie in het achterhoofd. Door middel van pop zouden meisjes kunnen zijn we ze willen zijn. Na meer dan 50 jaar doet Barbie Ruth haar filosofie nog steeds eer aan door het glazen plafond keer op keer te doorbreken. Barbie is uitgegroeid tot een waar icoon en inspireert nieuwe generaties door hen aan te moedigen om groots te durven dromen. 

Dat Barbie nog altijd een van de populairste poppen is vertaald zich in het feit dat het Barbie assortiment steeds uitgebreider wordt. Met diverse accessoires zoals de Barbie Camper, Barbie Cabrio of de talrijke Barbie speelhuizen, kunnen de kinderen steeds verder de leukste dromen beleven!

Om zoveel mogelijk kinderen hun ideale droomwereld te kunnen bieden, brengt Mattel regelmatig nieuwe varianten van de Barbie pop uit. Denk maar aan de Barbie Dreamtopia poppen waarmee je kinderen hun eigen onvergetelijke avonturen kunnen beleven als Barbie Prinses, Barbie Fee of Barbie Zeemeermin. 

Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy