K3

Nieuwe K3

K3

Bij het horen van de naam K3 gaat er ongetwijfeld een belletje rinkelen. De muzikale trio is zonder twijfel één van de bekendste in België en Nederlands, zowel bij jong als oud. Naast het zingen van pakkende liedjes met een haast kinderlijk enthousiasme maken de meiden ook musicals, televisieprogramma's en bioscoopfilms. Maar boven alles, zijn het échte hartsvriendinnen! 

Als echte K3 fan kan je in het leven van Hanne, Marthe of het nieuwste K'tje Julia kruipen met de uitgebreide K3 collectie. Doe de "Dans van de Farao" als een echte Egyptische prinses met een verkleedjurkje, of maak je vriendinnen jaloers met je eigen K3 lunchbox!

De volledige K3 collectie ontdek je bij ToyChamp!


Ontdek de volledige K3 collectie


Over K3

K3 hanne marthe julia
Hanne, Marthe & Julia

De naam K3 komt van de oorspronkelijke zangeressen Karen, Kristel en Kathleen. Samen maakten ze meer dan 180 liedjes! De populaire meisjesgroep richt zich voornamelijk op kinderen. Toch kunnen ze ook een ouder deel van de bevolking charmeren! Denk maar aan "Oma's aan de top". In 2015 gaven Karen, Kristel en Kathleen de Fakkel door aan Hanne, Klaasje en Marthe. De "nieuwe" K3-leden trapten hun carrière sterkt af met hun single Ushuaia! Ondertussen heeft Klaasje plaats gemaakt voor de allernieuwste aanwinst van K3, Julia! Met de gloednieuwe K3-show "Kom Erbij" maakte het muzikale trio alvast een vliegende start en veroverde Julia in no-time de harten van de doorwinterde K3-fans. 


Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy