L.O.L. Surprise

LOL Surprise O.M.G. Sunshine collectie

L.O.L. Surprise

L.O.L Surprise ken je ongetwijfeld van de populaire unboxing videos op YouTube. Hoe kan het ook anders? L.O.L staat voor Lil Outrageous Littles. De L.O.L. surprise ballen bestaan uit meerdere lagen met in elke laag een nieuwe verrassing!  Ontdek bij ToyChamp de volledige Lil Outrageous Littles collectie en dompel je in de magische modewereld vol glamour en glitter. Verzamel ze nu allemaal!


Ontdek de nieuwe L.O.L. Surprise Sunshine collectie


Ontdek hier de volledige L.O.L. Surprise collectie


Een L.O.L. Surprise bal. Wat is dat nu precies? 

De L.O.L. Surprise ballen zijn een van de nieuwste rages! Het zijn soort van verrassingseitjes waar een L.O.L. Surprise popje uitkomt met bijhorende accessoires. De L.O.L. Surprise ballen bestaan uit maar liefst 7 lagen. Bij het weghalen van iedere laag verschijnt er telkens een nieuwe verrassing. Dit kan een tip, hint of accessoire zijn die stilaan verraden welk L.O.L. popje er verscholen zit. Hierdoor blijven je kids wel even bezig en worden ze stapsgewijs nieuwsgieriger en enthousiaster. Wanneer de kids alle lagen verwijderd hebben, kunnen ze het L.O.L. popje volledig aankleden met de accessoires die ze verzameld hebben.

Is L.O.L. Surprise echt zo populair? 

Kortweg, ABSOLUUT! Sinds het debuut van L.O.L. Surprise zijn er miljoenen van de L.O.L. Surprise ballen over de toonbank gegaan. Geen wonder dat vele andere speelgoedmakers de trend volgen en zelf speelgoed maken met het mysterie-element. In de speelgoedwereld wordt zelfs gezegd dat unrolling het nieuwe unboxing is! Gezien de enorme populariteit van L.O.L. Surprise is het assortiment verder uitgebreid met tal van diverse artikelen zoals boeken, piñata's en schoolbenodigdheden. Ook zijn er extra accessoires apart verkrijgbaar zoals de L.O.L. Surprise speelhuizen en speelsets.


Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy