Switch

De Nintendo Switch is niet alleen jouw spelcomputer voor thuis maar ook voor onderweg. Zelfs zonder tv beleef je onderweg dezelfde spannende game-ervaring als thuis. Met de Nintendo Switch speel je dus je favoriete games waar en wanneer je maar wilt. Hieronder ontdek je alles wat je moet weten over de Nintendo Switch. 

Scroll snel door de meest populaire Nintendo Switch producten van het moment


Bekijk de volledige Nintendo Switch collectie


Nintendo Switch samen spelen

Samen spelen is zo veel leuker!

Speel samen met elkaar de leukste games op Nintendo Switch.

Ontdek meer
Nintendo Switch tijd voor jezelf

Maak tijd voor jezelf!

Even toe aan wat tijd voor jezelf? Bekijk dan zeker de Nintendo Switch games en Train & Relax.

Ontdek meer

Nintendo Switch

Alle info over jouw Nintendo Switch

Wil je meer info over de verschillende stijlen, de multiplayer optie en de Joy-Con? Klik dan zeker door en ontdek alles wat je moet weten over jou Nintendo Switch!

Meer info over jouw Nintendo Switch
Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact, lichtgewicht systeem met geïntegreerde besturing.

Ontdek alles over de Nintendo Switch Lite

nintendo switch ring adventures

Nintendo Switch Ring Adventures

Dit avontuur houdt je in beweging! Blijf fit door zelf oefeningen uit te voeren in Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch. Met de handige accessoires zet je jouw fysieke oefeningen om naar acties in de game. 

Ga naar het spel
Nintendo switch brochure

Nintendo Switch Brochure

Ontdek alles wat je moet weten over de Nintendo Switch in de Nintendo Switch Winter brochure.

Bekijk de Nintendo Switch brochure

Drie speelstijlen

Nintendo Switch TV speelstijl

TV- stijl

Neem plaats voor de tv en speel de leukste games in groep

Sluit je systeem aan op je tv zodat iedereen mee kan spelen. Dit is de ideale manier om thuis plezier te maken met je familie of vrienden.

Nintendo Switch tafel speelstijl

Tafelstijl

Eén scherm voor twee spelers

Als je geen tv in de buurt hebt, klap dan de standaard van de Nintendo Switch uit, geef een Joy-Con aan een vriend aan daag hem uit!

Nintendo Switch handheld speelstijl

Handheldstijl

Altijd en overal spelen op een groot scherm

Beleef onderweg dezelfde game-ervaring als thuis, zelfs zonder tv. Speel meeslepende games waar je ook maar bent. Met de Nintendo Switch kan het allemaal!


Multiplayer

nintendo switch multiplayer
Lokale Multiplayer tot wel acht systemen

Spelers kunnen tot wel acht systemen met elkaar koppelen om samen of juist tegen elkaar te spelen in multiplayer games. Iedereen die zich aanmeldt voor de onlinedienst van de Nintendo Switch, kan spelen met vrienden en andere spelers van over de hele wereld. Je kan ook gebruikmaken van een speciale app voor smartphones en tablets om online andere spelers te zoeken, afspraken te maken om te spelen en voicechat te gebruiken tijdens het spelen.

Joy-Con

twee Joy-Con Controllers

nintendo switch controllers
Aan de Nintendo Switch zitten twee controllers die je met twee of alleen kan gebruiken: de Joy-Con Controllers.

Als je de twee Joy-Con-controllers vastmaakt aan de Joy-Con-houder, dan kun je ze gebruiken zoals een traditionele controller. Iedere Joy-Con vormt ook een opzichzelfstaande controller.Als je een van de Joy-Con-controllers aan een vriend geeft, dan kun je samen overal multiplayergames spelen. Je kunt games spelen door één Joy-Con verticaal of horizontaal vast te houden, maar het is ook mogelijk om in iedere hand één Joy-Con te houden.

Bewegingsbesturing

Maak de Joy-Con-polsbandjes die je in de verpakking vindt, vast aan de controller en doe de bandjes rond je pols om de bewegingsbesturing van de Joy-Con te gebruiken. Als je de Joy-Con verticaal vasthoudt, kun je de SL- en SR-knop ook gemakkelijk gebruiken.Een nieuwe manier van spelen

HD-Trilfunctie

De HD-trilfunctie van de Joy-Con zorgt voor een unieke ervaring die je alleen met beeld en geluid niet kan verkrijgen. Met deze functie laat Nintendo Switch de concurrentie ver achter zich.

Infrarood-bewegingscamera

De rechter Joy-Con kan de vorm, beweging en afstand van voorwerpen herkennen. Dit zorgt gegarandeerd voor een unieke game-ervaring!


Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy