Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

L.O.L. SURPRISE OMG DOLLS SERIE 2.1

fashion, figuren, verzamelen

O.M.G.! We hebben een coole stijl zoals de diva’s en swingen op de beat van onze eigen D.J! Wij rocken de hele dag en we hebben prachtige haren en onze eigen fabulous style.

playmobil Heidi

playmobil, figuren, verzamelen

playmobil stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind. Met playmobil kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen.

Na! Na! Na! Surprise

Poppen, zacht, verzamelen

Open de verpakking en ontdek een echte ballon. Gebruik het inbegrepen papieren rietje om de ballon op te blazen en beleef de ultieme confettiverrassing!

playmobil de film

Dvd, avontuur, spannend

Wanneer haar broertje Charlie (Gabriel Bateman) plots verdwijnt in het magische playmobil-universum, begint Marla halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem.

Dora and the lost city of gold

Dvd, avontuur, spannend

Dora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten.

Pokemon Sword & Shield

games, actie, verzamelen

Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken...

 

Star Wars Jedi Fallen Order

games, actie, vechten

In deze verhaalgedreven singleplayer-game kruip je in de huid van een Jedi Padawan, die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 na de gebeurtenissen in Episode 3

K3 dromen CD

Muziek, cd, verzamelen

Op de CD staan onder meer de singles ‘Land Van De Regenboog’, ‘Heyah Mama 2.0’ en ‘Jij Bent Mijn Gigi’. De nieuwe CD van K3 bevat ook een dvd met de captatie van de ’20 jaar K3′-show in Puurs.

Huisdiergeheimen 2

animatiefilm, grappig, dieren

Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken...

Mario & Sonic Olympische Spelen

Game, nintendo, sport

Ga voor goud als je het tegen elkaar opneemt in verschillende sport disciplines, inclusief de 4 nieuwe sporten op de spelen: Skateboarden, Karate, Surfen en Sportklimmen. Uiteraard komen ook de klassiekers aan bod!

Need For Speed Heat

Game, ps4, xboxOne, Race

Een spannende race-ervaring die je het laat opnemen tegen de politie terwijl je probeert toe te treden tot de elite van het straatracen.

Layton's Mystery Journey

Game, nintendo, puzzel

Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.