Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

playmobil Novelmore

Speelfiguren, verzamelen

Beleef heldhaftige ridderavonturen met Novelmore van PLAYMOBIL! Het kasteel van de Artefact ridders wordt goed bewaakt. Slaag jij er toch in om binnen te geraken? 

 

LEGO hidden

Speelfiguren, verzamelen

LEGO® Hidden Side™ is een bloedstollende, creatieve wereld vol spoken. Het is creatief bouwspeelgoed met een technische kant en een game met augmented reality in één. Kinderen kunnen hun eigen spokenjagersavonturen bedenken met de LEGO sets en een gratis app met augmented reality.

playmobil Ziekenhuis

Speelfiguren, verzamelen

kom een kijkje nemen naar het compleet ingericht kinderziekenhuis, Operatiezaal uitgerust met verstelbare behandelingstafel, zwenkbare operatielamp en veel apparatuur. Met de lift kom je op de kinderafdeling en de babyafdeling. Met veel accessoires.

Nieuw van LEGO

Speelfiguren, verzamelen

Bij LEGO komen ze graag eens met iets nieuws. Ondertussen vind je bij ToyChamp al meer dan 20 verschillende LEGO reeksen. Ook daarin verschijnen regelmatig nieuwigheden. Om het een beetje eenvoudiger te maken vind je hieronder de nieuwste nieuwigheden, nieuw van LEGO!

aqua gelz

Speelfiguren, verzamelen, 3D

Kies een sjabloon en doe er de gekleurde gel in. Vul een kom met water en meng er het magische poeder in. Dompel dan het sjabloon gevuld met gel onder water. Beweeg zachtjes naar links en rechts zodat je creatie alleen loskomt van het sjabloon.

PopPops

Speelfiguren, verzamelen, slijm

Pop Pops Pets biedt een combinatie van een aantal van de beste dingen ter wereld: luchtig slijm, bubbelbultjes en de jacht op schattige verzamelobjecten. 

Fortnite dekbedovertrekken

verzamelen

“Tijd om te gaan slapen”, een zin die we iedere avond uitspreken en die iedere avond voor een nieuwe strijd met je zoon of dochter zorgt. Maar wat dit ritueel al héél wat leuker zou kunnen maken is de juiste dekbedovertrek.

Nachtwacht Volume 8

DVD, film

Deel 2 van seizoen 4 van Nachtwacht met de volgende afleveringen
Beloea, het moddermonster, De beschermer, Het masker, Nyckel, Reik    

TOPWING

Speelgoed, verzamelen

Ontdek onze collectie van TOPWING exclusief bij ToyChamp. Leef je helemaal uit in de avonturen van TOPWING en beleef uren speelplezier. 

 

Nijntje ABC

knuffels, baby, verzamelen

Je kent haar ongetwijfeld: het lieve witte konijn nijntje. Op deze pagina kun je terecht voor een gevarieerde collectie aandoenlijke nijntje knuffels. 

Wrapples

Speelfiguren, verzamelen

Met meer dan 50 interactieve geluiden, oplichtende emotieve ogen, praten en zingen, zijn deze schattige, aaibare huisdieren onweerstaanbaar!

Playmobil Onderwaterwereld

Speelfiguren, verzamelen

Kom een kijkje nemen en duik mee in de onderwaterwereld van Playmobil. 


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.