Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

Hoe Tem Je Een Draak 3

DVD, film

Als zoon van het stamhoofd popelt Hikkie om de strijd met de gevleugelde vijanden aan te binden. Maar eerst moet hij bewijzen dat hij een waardige opvolger is van zijn indrukwekkende vader en heel alleen een draak verslaan.

TOPWING

Speelgoed, verzamelen

Ontdek onze collectie van TOPWING exclusief bij ToyChamp. Leef je helemaal uit in de avonturen van TOPWING en beleef uren speelplezier. 

  

Nieuw van LEGO

LEGO

Meer dan 120 nieuwe bouwsets van LEGO met onder andere City, Friends, DUPLO, Creator...  

 

 

Playmobil Onderwaterwereld

Speelfiguren, verzamelen

Kom een kijkje nemen en duik mee in de onderwaterwereld van Playmobil. 

Nijntje ABC

knuffels, baby, verzamelen

Je kent haar ongetwijfeld: het lieve witte konijn nijntje. Op deze pagina kun je terecht voor een gevarieerde collectie aandoenlijke nijntje knuffels.

Wrapples

Speelfiguren, verzamelen

Met meer dan 50 interactieve geluiden, oplichtende emotieve ogen, praten en zingen, zijn deze schattige, aaibare huisdieren onweerstaanbaar!

Funko

Speelfiguren, verzamelen

Funko Pop heeft voor bijna iedere populaire band, spel, serie, game of film wel een poppetjes reeks.  

Nieuw bij Playmobil

Speelfiguren, verzamelen

Ontdek hier de Meeneem Dierenkliniek en Brandweerboot van Playmobil.

Fortnite

Verzamelen, verkleden, bijleren

Helemaal gek van de game Fortnite? Begin dan je eigen Battle Royale in je tuin met dit waterpistool!

Days Gone

Ps4, game

Spring in het zadel van Deacons degelijke motor en verken een dynamische wereld met veranderende weersomstandigheden, een dag- en nachtcyclus en de evoluerende Freakers, die zich aan hun omgeving én de menselijke bewoners aanpassen. 

Toy Story

DVD, film

Herbeleef de avonturen uit Toy Story met deze leuke figuren, of doen ze dat zelf wel als jij niet in de buurt bent?Ontdek onze volledige collectie hier.

 

Baby Born Surprise

Verzamel popje

Kijk eens wat de ooievaar heeft gebracht! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken. Dit geweldige baby'tje bevat heel veel verrassingen. 

Pokemon Detective Collectie

Knuffels, actiefiguren en meer

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu, is de hoofdrol voor Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. 

Little Dutch collectie

Speelgoed, spelletjes, fietsen, etc...

Little Dutch creëert functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. De uitgebreide productselectie van Little Dutch spreekt zowel kinderen als ouders aan.


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.