Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

Toy Story

DVD, film

Herbeleef de avonturen uit Toy Story met deze leuke figuren, of doen ze dat zelf wel als jij niet in de buurt bent?Ontdek onze volledige collectie hier.

 

  

Nachtwacht De Poort Der Zielen

DVD, film

Het stille dorpje Schermeer is een poort naar de onderwereld. Zo kunnen kwade wezens in de mensenwereld komen. Om deze mensen te beschermen is er ‘De Nachtwacht’. Deze drie tieners zien er normaal uit, maar dragen ook een groot geheim met zich mee

Baby Born Surprise

Verzamel popje

Kijk eens wat de ooievaar heeft gebracht! Er is een nieuwe baby gearriveerd die je stukje bij beetje kunt ontdekken. Dit geweldige baby'tje bevat heel veel verrassingen.

Switch Labo VR Kit Full Set

Nintendo Switch

Dit VR-pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale speelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.

Pokemon Detective Collectie

Knuffels, actiefiguren en meer

In de eerste live-action Pokémon film, Pokémon Detective Pikachu, is de hoofdrol voor Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Een van de meest succesvolle en populaire franchises ter wereld, bij jong en oud. 

Little Dutch collectie

Speelgoed, spelletjes, fietsen, etc...

Little Dutch creëert functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. De uitgebreide productselectie van Little Dutch spreekt zowel kinderen als ouders aan.

Yoshi's Crafted World

Nintendo Switch

Verken een grote wereld die wel wat wegheeft van een kijkdoos gemaakt van dozen en papieren be kertjes, waarin ieder level naast de traditionele voorzijde ook een keerzijde vol verrassingen heeft. Speel met 2 spelers tegelijk

Tom Clancy's The Division 2

Playstation 4 - XbOne

Dit game speelt zich af in  een online open wereld actie RPG, in een verwoest en versnipperd Washington D.C. De nieuwe, rijke setting combineert een grote variëteit aan prachtige, iconische en realistische omgevingen. 

THe LEGO Movie 2

Playstation 4 - XbOne - Switch

Herbeleef de doldwaze avonturen uit de film met bekende gezichten als Emmet, Lucy en LEGO Batman. Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten! 

Trials Rising - Gold Edition

Playstation 4 - Nintendo Switch

Een zinderend motorcross spel gecombineerd met de heftige actie van de Trials franchise

Metro Exodus

Playstation 4

Ontsnap uit tot voor kort veilige Metro tunnels door een gemuteerd landschap naar de veiligheid.

Far Cry - New Dawn

Playstation 4 - XBox One

Een nieuwe installatie in deze post-acopalistische TOP games. Laat je helemaal gaan

Fortnite

Verzamelen, verkleden, bijleren

Dé game sensatie van de laatste jaren er zijn boeken, verkleedkleren en accessoires.

Hoe tem je een draak 3

De verborgen wereld

Een nieuw avontuur met hikkie, tandloos, Astrid, hun vrienden en de draken!

Nieuw van LEGO

LEGO

Meer dan 120 nieuwe bouwsets van LEGO met onder andere City, Friends, DUPLO, Creator...


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.