Nieuw bij ToyChamp

Nieuw bij ToyChamp

Pokemon Sword & Shield

games, actie, verzamelen

Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken...

 

Star Wars Jedi Fallen Order

games, actie, vechten

In deze verhaalgedreven singleplayer-game kruip je in de huid van een Jedi Padawan, die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 na de gebeurtenissen in Episode 3

K3 dromen CD

Muziek, cd, verzamelen

Op de CD staan onder meer de singles ‘Land Van De Regenboog’, ‘Heyah Mama 2.0’ en ‘Jij Bent Mijn Gigi’. De nieuwe CD van K3 bevat ook een dvd met de captatie van de ’20 jaar K3′-show in Puurs.

Huisdiergeheimen 2

animatiefilm, grappig, dieren

Het verhaal gaat opnieuw over het leven van onze geliefde huisdieren die thuis achterblijven wanneer wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken...

 

Mario & Sonic Olympische Spelen

Game, nintendo, sport

Ga voor goud als je het tegen elkaar opneemt in verschillende sport disciplines, inclusief de 4 nieuwe sporten op de spelen: Skateboarden, Karate, Surfen en Sportklimmen. Uiteraard komen ook de klassiekers aan bod!

Need For Speed Heat

Game, ps4, xboxOne, Race

Een spannende race-ervaring die je het laat opnemen tegen de politie terwijl je probeert toe te treden tot de elite van het straatracen.

Layton's Mystery Journey

Game, nintendo, puzzel

Het oplossen van raadsels zit bij de Laytons in de genen! Nu niemand weet waar professor Layton is gebleven, is het tijd voor zijn dochter Katrielle om de hoofdrol op te eisen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™

MediEvil

Game, PS4, actie

De bij fans zo geliefde game is vanaf het graf opnieuw ontwikkeld en combineert klassieke gameplay met verbluffende beelden en dat allemaal in oogstrelende 4K.

Luigi's Mansion 3

Game, nintendo, actie

Luigi denkt een fantastische vakantie te gaan beleven met Mario en zijn vrienden. Zijn droom loopt echter al snel uit op een nachtmerrie. Mario en de anderen worden namelijk gevangengenomen.

Baby Shark

Knuffel, speelgoed, verzamelen

Het populaire kinderlied 'Baby Shark' viral op YouTube en sindsdien krijgen we het niet meer uit ons hoofd! Het vrolijke en aanstekelijke lied heeft al menig kinderhart verovert en heeft op YouTube ondertussen al miljarden views.

 

DVD Toy Story 4

film, actiefiguren

Andy is inmiddels te oud voor speelgoed en heeft zijn collectie gegeven aan de 4-jarige Bonnie die steeds minder met cowboy Woody speelt. Wanneer ze tijdens haar kennismakingsdag een poppetje maakt van een plastic vorkje en afval, heeft ze een nieuwe favoriete pop: Forky.

Call Of Duty Modern Warfare

games, actie, FPS

Infinity Ward, de studio waarmee het allemaal begon, neemt je in Call of Duty: Modern Warfare® mee op een ongelooflijk rauw, keihard en provocerend avontuur dat op intense wijze laat zien hoe de moderne oorlogsvoering verandert.


Ontdek de ToyChamp Toppers

De tofste, leukste en meest populaire ToyChamp artikelen.

Champy heeft speciaal voor jullie een selectie gemaakt met de meest populaire, speciale, uitzonderlijke en leuke producten. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Neem dan zeker eens een kijkje.