Bij ToyChamp geniet je van de grootste keuze én de laagste prijs!

Laagste prijs

ToyChamp geeft u de laagste prijsgarantie. Om dit te garanderen kopen wij groot in en trachten wij een directe aanvoerlijn te verzorgen van de fabriek naar onze klanten. Ook kijken wij voortdurend naar de verkoopprijzen die door andere aanbieders op de markt worden gebracht en voeren wij de folderprijzen van onze concurrenten in ons computersysteem in. Van alle prijzen past de computer de laagste prijs toe in de winkel; zo koopt u gegarandeerd tegen de laagste prijs!

Mocht u desondanks in de folder van een concurrent, die een winkel heeft binnen een straal van 15km rond een ToyChamp-winkel, hetzelfde artikel toch goedkoper vinden, dan passen wij onmiddellijk onze prijs aan *
Neem wel even de folder van de concurrent mee als bewijs.

Had u hetzelfde artikel al gekocht bij ons voor een folderprijs die elders lager ligt, dan betalen wij direct het verschil aan u terug!
Dit doen wij uiteraard alleen als u kocht tijdens looptijd van de folder van de concurrent.


Zo koopt u bij ToyChamp steeds in vertrouwen en tegen de laagste prijs!

* De laagste prijsgarantie geldt alleen voor exact hetzelfde artikel, binnen de geldigheidsduur van de folder van de concurrent en zolang de voorraad strekt. Wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor drukfouten in andere folders, en zodoende zullen verkeerd afgedrukte prijzen niet worden aangepast. Er geldt GEEN prijsgarantie op multimediaconsoles en prijzen van internetaanbieders. Er geldt GEEN prijsgarantie op dagaanbiedingen en op=op artikelen van concurenten.

Grootste keuze

Onze inkopers reizen de hele wereld rond om voor u de mooiste collectie speelgoed, multimedia, schoolbenodigdheden en seizoenartikelen uit te zoeken. Zo kunnen wij u de grootste, meest volledige en meest actuele kindercollectie van België aanbieden.

Om onze collectie steeds aan te passen aan wat op een gegeven moment actueel is, hebben wij een grote ruimte in onze winkel (en wij hebben héél wat ruimte!) ingeruimd voor seizoenartikelen: een megagroot schoolfestijn voor de start van het schooljaar, zeer veel buitenspeelgoed en zwembaden in de zomer, een groot gamma feestkleding en feestartikelen tijdens de carnavaltijd en nog véél meer...

Zo is een bezoek aan ToyChamp op elk tijdstip van het jaar een nieuwe ervaring en betekent winkelen bij ToyChamp "in"-zijn!

Uiteraard hebben wij een enthousiast team medewerkers dat bereid is u steeds met raad en daad bij te staan.