Over ons

OVER TOYCHAMP

"Wij maken kinderdromen waar"

Bij ToyChamp staan we garant voor heel wat winkelbeleving. Naast een ruim assortiment aan speelgoed, gadgets, multimedia artikelen en schoolartikelen bieden wij tal van onvergetelijke activaties aan.

Zo zetten we onder meer in op beleving door kinderen te laten kennis maken met hun favoriete helden: Bumba, Super Mario, Campus 12, Spider-man, Champy,... allen zijn ze regelmatig terug te vinden in één van onze superstores.

En of dat nog niet alles is, kan je je favoriete speelgoed uittesten tijdens één van onze interactieve demo's in de winkel.

bumba
bumba

OVER TOYCHAMP

-Geschiedenis-

spider

ToyChamp werd in 2001 opgericht door de familie Nolmans. De eerste stappen in de speelgoedsector werden in 1989 gezet door Koen Nolmans, de huidige CEO, die toen in het bedrijf van zijn vader stapte (Nolmans-Familiewinkels NV)

Ook broers Wim Nolmans en Frank Nolmans sloten zich hierbij aan, waardoor de familietraditie werd verder gezet.

"Onze missie is kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in onze winkels vol magie. Spelen is een essentieel onderdeel van het leerproces. Met advies en beleving wil ToyChamp daarin faciliteren."

Koen Nolmans - CEO ToyChamp

spider

OVER TOYCHAMP

-Vestigingen-

Onze vestigingen liggen verspreid van Zuid-Limburg tot Antwerpen. 

Onze winkels zijn tussen de 1.400 m2 en 2000m2 groot en bevatten een ruim assortiment aan het laatste nieuwe speelgoed.

En dat is nog niet alles : laat je verrassen door levensgrote shop-in-shops van onder andere LEGO, playmobil, Schleich, Sylvanian Families en vele andere topmerken.

Heb je een product gezien maar geraak je niet in onze winkel? Dan kan je nog altijd een bestelling plaatsen in onze webshop.

winkel
winkel

OVER TOYCHAMP

-In de pers-

"Levendige transfermarkt in speelgoedbranche"

Normaal is dit de periode dat voetballers volop van club switchen, maar in de speelgoedbranche is eveneens sprake van een levendige transfermarkt. Zo deed ToyChamp hele goede zaken door in juli negen Intertoys XL-filialen over te nemen. Al eerder meldden we dat Top1Toys volop in beweging is én er komt een nieuwe speler: Euretco.

champy
Koen

"ToyChamp wil ieder jaar drie extra winkels"

Bij de keten van speelgoedwinkels ToyChamp, met hoofdkwartier in Genk, ligt een fors investeringsplan op tafel. Het bedrijf investeert er op dit moment ettelijke miljoenen in de uitbreiding van zijn logistiek apparaat Nolmans Retail Support (het distributiecentrum en nieuwe kantoren) en straks ook in zonnepanelen. Bovendien wil ToyChamp ieder jaar drie of vier extra winkels openen. Daarmee roeit ToyChamp flink tegen de stroom in. “Ons geheim? Goed luisteren naar de consument en naar onze mensen in de winkels”, zegt CEO Koen Nolmans.

"ToyChamp komt naar Antwerpen"

ANTWERPEN – ToyChamp opent op 28 juni een achtste vestiging in ons land. De speelgoedwinkel strijkt neer in winkelcentrum den Tir in Antwerpen en dat is opvallend nieuws in tijden waarin de speelgoedsector woelige tijden doorgaat.

champy