Home - Recoil

Recoil
Recoil voorbeeld

Recoil, the world is now game.

Recoil is een levensechte shooter waar je graag voor buiten bent! Met je mobiel maak je verbinding met de WiFi-Hub, waarop tot wel 16 personen aangesloten kunnen zijn. Gebruik de SR-12, de RK-45 of je granaten om jouw tegenstanders neer te schieten!

Op je mobiel zie je je leven, je kogels, waar je tegenstanders zitten en andere details die je nodig zal hebben om te overleven. Maak 2 teams, zet je klaar en gebruik de communicatiekanalen van het spel om met elkaar in contact te blijven.

Niet alleen visueel, technologisch maar ook de audio is geweldig en zorgt voor complete immersie in de wereld van Recoil.


Verander de wereld met de gratis app

De Recoil app is gratis te downloaden in de App store voor iOS en de Play store voor Android. Met deze app verander je jouw omgeving in een virtueel slagveld! Bekijk je levens, aantal kills, munitie en gebruik de radar om jouw tegenstanders en supply drops op te sporen!Recoil voorbeeld

Jouw assortiment wapens

RK 45 Spitfire

RK-45 Spitfire

De RK-45 Spitfire is een handzaam, wendbaar wapen met een prima magazijn. Met de Spitfire kun je snel van schuilplaats naar schuilplaats rennen, zonder last te hebben van het formaat. Maar pas op dat je niet te ver van je tegenstander af staat, want een pistool heeft natuurlijk een kleinere schietafstand dan het SR-12 Rogue geweer.

SR-12 Rogue

SR-12 Rogue

De SR-12 heeft een groter magazijn dan de RK-45 Spitfire en heeft ook een grotere schietafstand. Met dit wapen heb jij altijd genoeg kracht om jouw tegenstanders omver te blazen. Maar met het formaat ben je minder wendbaar dan met de RK-45 Spitfire. Dit grote geweer zie je al van ver aankomen!

Frag Grenade

Handgranaat

Dit handige snufje zorgt ervoor dat je uit vervelende situaties kan komen, of dat je dat ene groepje tegenstanders in een keer omver blaast! Druk op de knop en de granaat telt af, gooi hem richting je tegenstanders en binnen 5 seconden heb jij misschien wel een multi-kill!


Wifi Gamehub

Wi-Fi Hub, geen mobiele data nodig!

Met de geavanceerde Wi-Fi Hub heb jij geen eigen mobiele data meer nodig om Recoil te spelen! Deze Hub heeft een eigen ingebouwde Wi-Fi verbinding waar je jouw telefoon op aansluit. Deze Hub straalt vervolgens een signaal uit in een straal van 75 meter, waarbinnen het speelveld wordt opgemaakt.

Elke game worden de Supply Drops willekeurig ingezet, zodat geen enkele game hetzelfde is! En.. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kun je overal spelen wanneer je maar wilt, binnen, buiten op straat of in het bos, zolang jouw GPS en Wi-Fi verbinding werken, speel je Recoil overal!


Maak snel je keuze en start je eigen warzone!


Recoil GPS Laser Combat - Frag Grenade
Lanaken
St. Truiden
Geel
Genk
Maasmechelen
Bilzen
Hasselt
Leveren aan huis

22.99


Recoil GPS Laser Combat - SR-12 Rogue
Lanaken
St. Truiden
Geel
Genk
Maasmechelen
Bilzen
Hasselt
Leveren aan huis

79.00


Recoil GPS Laser Combat - Starter Set voor 2 sp...
Lanaken
St. Truiden
Geel
Genk
Maasmechelen
Bilzen
Hasselt
Leveren aan huis

149.99Recoil GPS Laser Combat - RK-45 Spitfire
Lanaken
St. Truiden
Geel
Genk
Maasmechelen
Bilzen
Hasselt
Leveren aan huis

59.99