De grote Spaaractie, Spaar voor dit geweldig leuk speelgoed en haal nog meer voordeel bij ToyChamp!
De grote Spaaractie, 25 euro is één punt.

Ontdek hier hoe je de spaarpunten kan inruilen die je verzameld hebt.

Inruilen kan tem. 31 december 2017.


Per aankoopbedrag van €25 krijg je van 23/10/2017 tem. 06/12/2017 één spaarpunt op de kassabon. Met deze spaarpunten kan je het op deze pagina afgebeeld speelgoed kopen; het aantal punten nodig per artikel staat erbij vermeld. De actie is zowel geldig voor aankopen in de winkel als op de webshop.

Haal zo nòg meer voordeel bij ToyChamp.

De grote Spaaractie, 25 euro is één punt.Punten gebruiken?

Met deze punten kan u bovenstaande items aankopen en dit zowel in de winkel als op de webshop. In de winkel wordt de barcode gescand die op uw kassabon staat. Indien u online toegekende spaarpunten in een winkel wil inruilen, moet u het pdf document afprinten en meenemen om te laten scannen. Op de webshop moet u de barcode en de verificatiecode invoeren en valideren. U kan verschillende barcodes voor punten in 1 bestelling gebruiken. Zodra het correcte aantal punten gevalideerd werd, wordt het product verrekend aan € 0,00. Houdt u wel rekening met de verzendkosten (voor gecombineerde orders van meer dan €50,- zijn er geen verzendkosten, mogelijks wel een verzendtoeslag voor grootschalige volume-artikelen).

Bij niet volledige opname van de spaarpunten, ontvangt u een nieuwe barcode voor het resterende aantal spaarpunten; in de winkel via uw kassabon, online vindt u deze terug in uw account.

U kan voor 1 aankoop altijd meerdere barcodes voor spaarpunten, kadobonnen of tegoedbonnen tegelijk gebruiken. Om deze te valideren voert u de barcode en verificatiecode in op het afrekenscherm en klikt u op valideren. Het bedrag wordt dan automatisch van de bestelling afgehouden. Bij een restbedrag betaalt u het saldo met uw betaalkaart. U kan steeds contact opnemen met onze klantendienst voor meer informatie.

Indien u een foutmelding krijgt bij het ingeven van de code kan dit verschillende verklaringen hebben: de bon is niet meer geldig, hij werd reeds geïnd, de barcode of verificatiecode is niet correct ingegeven. Neem contact op met onze klantendienst indien u dit nodig acht.

OPGELET: op spelconsoles van Microsoft (Xbox360 en XboxOne), Playstation (PS2, PS3, PS4, PSP, PSVita en PSP Go) en Nintendo (NDS, DSi, DSi XL, 3DS, 3DS XL, new 3DS, new 3DS XL, 2DS, new 2DS XL, Wii, Wii-U en switch), alsook op tabletcomputers en kadobonnen worden géén spaarpunten gegeven.

Het speelgoed kan met de spaarpunten gekocht worden op basis van het “first come first serve” principe. ToyChamp kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het uitgeput zijn van de voorraad van bepaald speelgoed in deze actie. Dat betekent dat op dat moment alleen nog gekozen kan worden uit het resterende speelgoed dat op deze pagina is afgebeeld. ToyChamp behoudt zich het recht voor bij onvoldoende voorraad van bepaald speelgoed dit te vervangen door een of meerdere andere artikelen van een vergelijkbare waarde. De spaarpunten noch het gespaard speelgoed kan worden omgezet in contanten. Bij ruilen van gekochte artikelen tijdens de actieperiode moeten de spaarpunten verkregen op betreffend(e) artikel(en) terug ingeleverd worden. Deze spaaractie geldt niet voor bedrijven/organisaties die met korting kopen.