Terugroepingen

Terugroepingen


Dank u voor uw aankoop bij ToyChamp. 
Uw veiligheid is zeer belangrijk voor ons. Volgende producten werden teruggeroepen door de fabrikant. Mocht u één van deze producten gekocht hebben dan kan u contact opnemen met ToyChamp via webshop@toychamp.be of in een winkel naar keuze voor een volledige terugbetaling.

Gelieve steeds duidelijk te vermelden over welk product het gaat.


2020


Politie Verkeersstok

Deze Politie Verkeersstok wordt teruggeroepen door de fabrikant.

Helaas kan door een productiefout in de behuizing van de batterijhouder (handvat) een batterij kortgesloten raken. Hierdoor kan een hoge temperatuur ontstaan waardoor er verbranding van de hand kan optreden.

Indien u in het bezit bent van één van deze boekjes verzoeken wij u om het gebruik daarvan onmiddellijk te stoppen en deze terug naar de winkel waar u het aankoopbedrag terugbetaald krijgt. 

 

Opgelet, het betreft alleen batchnummers 1900060 en 1900606

Verkocht tussen oktober 2019 en juli 2020

Barcode: 

8719904147453

 

 

 

Politie Verkeersstok

  

Little Dutch Treinbaan Adventure Blauw

Deze trein speelset van Little Dutch wordt teruggeroepen door de fabrikant.

Het product is gemaakt en getest voor kinderen vanaf 3 jaar. De karakteristieke eigenschappen van het product maakt dat het product ook bedoeld is voor kinderen vanaf 18 maanden. Uit testonderzoek is gebleken dat de schoorsteen van de locomotief kan loskomen wat kan leiden tot verstikkingsgevaar bij kinderen.

Indien u in het bezit bent van deze treinbaan met batchcode 2019.500 – 5019 (deze laatste code is te vinden onder op de locomotief zoals aangegeven op de foto), dan dient u de locomotief buiten het bereiken van kinderen te houden.

U kan zich melden via het e-mailadres; service@tiamo.nl of via telefoonnummer 0320-242644. U ontvangt dan kosteloos een nieuwe locomotief van de leverancier

Opgelet, het betreft alleen batchnummers 50-19. Andere producties hebben het probleem niet.

Verkocht vanaf april 2020 tot heden

Barcode: 

8713291444232

 

 

 

Little Dutch treinbaan Adventure blauw
Little Dutch treinbaan Adventure blauw