Wasgij puzzels

Wasgij? puzzels van Jumbo Wasgij? puzzels van Jumbo

De puzzels waarbij de afbeelding op de doos niet het plaatje is dat je legt!

Wasgij is het merk met de uitdagende legpuzzels, waarbij je je verbeelding nodig hebt om de Wasgij-oplossing te vinden. De Wasgij-serie omvat vijf verschillende concepten: Original, Destiny, Mystery, Christmas en Retro. Deze zijn zeer verschillend, maar hebben één gemeenschappelijk thema - de afbeelding op de doos is niet het plaatje dat je legt! In Wasgij Original moet je raden waar men naar kijkt, in Destiny reis je naar de toekomst, in Mystery moet je raden wat er gaat gebeuren, in Christmas staan de feestdagen centraal en de speciale Retro lijn laat zien hoe het allemaal begon. 

Ben je benieuwd naar de Retro lijn en wil je graag wat meer informatie? Klik dan hier.

Wasgij? Retro ... waar het allemaal begon

De nieuwe Retro lijn

Om het succes van de populaire Wasgij-puzzels te vieren, is er een speciale Retro-serie gelanceerd bestaande uit drie puzzels van elk 1000 stukjes: Wasgij Original Retro – Vakantiepret, Wasgij Mystery Retro – Stop de Klok en Wasgij Destiny Retro – Het aanzoek.

In Vakantiepret zie je een familie die klaar is om op het vliegtuig naar een zonnige bestemming te stappen. Ze zien er al een heel jaar naar uit. Maar wat kan de pret zo erg bederven dat ze zouden willen dat ze nóóit een vakantie hadden geboekt bij 'Cheepo Air'? Wat zorgt ervoor dat er gebeurt wat je op de doos ziet?

In Stop de Klok komt een 'gewapende' overvaller de winkel binnen. Het lijkt erop dat hij het winkelmeisje ontvoert en er met een tas vol sieraden vandoor gaat. Of heeft hij meer tijd nodig om te ontsnappen? Kun jij ontdekken wat er gebeurt voordat het te laat is?  Dat is de afbeelding die jij puzzelt. 

In Het Aanzoek draait het om wat jij in je glazen bol ziet voor dit verliefde stel? Een hemels huwelijk, of helse heibel? Deze prachtige zomerdag wordt ofwel hun mooiste herinnering, ofwel een dag die ze zo snel mogelijk willen vergeten. Dat is de afbeelding die jij puzzelt.