PAW Patrol

PAW Patrol banner

PAW Patrol

Ga jij Adventure Bay veilig houden? Word net zoals Ryder dé leider van de heldhaftige pups! Met je hi-tech jetski en je trouwe viervoeters kan je alles met gemak aan. Ga samen met Chase de Duitse herder, Marshall de Dalmatier of Everest de Husky op pad en bescherm de inwoners van Adventure Bay!

De favoriete en liefste viervoeters zijn altijd klaar voor een leuk avontuur! Bekijk hieronder onze PAW Patrol collectie en ga op verkenning met de heldhaftige pups!


Ontdek de PAW Patrol toppers bij ToyChamp


Ontdek de volledige PAW Patrol collectie


Zoek je PAW Patrol volgens jouw budgetPAW Patrol: De Film

De langverwachte PAW Patrol: De Film wordt eindelijk getoond op het grote scherm in de bioscopen en filmzalen. is jouw gezin klaar voor het spannendste PAW Patrol-avontuur tot nu toe? De grootste vijand van de dappere pups, Humdinger, wordt namelijk burgemeester van het nabijgelegen Avonturenstad. Kunnen de PAW Patrol hondjes de inwoners van Avonturenstad redden? 

De PAW Patrol pup in filmthema voor thuis

Voor de kleine PAW Patrol fans werd er een speciale reeks speelgoed en knuffels uitgebracht! Wees er snel bij en haal de PAW patrol pups in huis voor de kids.

PAW Patrol: enorm populair bij de kids

Sinds het debuut van PAW Patrol in 2013 op Nickelodeon, hebben Chase, Skye en alle andere PAW Patrol hondjes heel wat kinderhartjes veroverd. Inmiddels werden er door Spinsmaster en Nickelodeon maar liefst 7 seizoenen van PAW Patrol geproduceerd! Telkens opnieuw beleven Ryder, de leider van de groep, en de pups de spannendste avonturen. De populariteit van de heldhaftige pups neemt nog lang niet af. Met PAW Patrol: De Film in het vooruitzicht kan je je met het hele gezin voorbereiden op een PAWtastisch avontuur! 

Al spelend je kinderen laten leren met PAW Patrol

Het leuke speelgoed van PAW Patrol helpt je kinderen om al spelend bij te leren. Daarnaast dragen de PAW Patrol artikelen bij aan hun ontwikkeling. Zo kan je bijvoorbeeld met Hammer Patrol de motoriek van je kinderen stimuleren.  Met het magnetisch tekenbord kan je ook de creatieve kant van je kind een duwtje in de rug geven. Op dit speciale bord kunnen de kids eindeloos blijven tekenen in PAW Patrol-stijl! 


Naar boven

We respecteren uw privacy!

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om uw surfervaring makkelijker te maken, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, en analysepartners.

Privacy policy